Søndag, 29. marts 2020 — af af Luise Marie Bekker

Mathias Käki og Mille Funk: Vi støtter hinanden

Mathias Käki og Mille Funk.
Mathias Käki og Mille Funk.
Foto: Martin Høien
Mathias Käki, der lige nu kan ses i "Sommerdahl", er ved at starte sit eget firma op. Det efterlader ikke meget tid til kæresten, Mille Funk, men hun støtter ham 100 procent.

Mille Funk og Mathias Käki dansede sammen i "Vild med dans" i 2016 og flyttede sammen i 2018.

– Vi er nået dertil, hvor forholdet er solidt. Men der er ingen børn og intet bryllup på vej – jeg skal lige kunne forsørge mig selv først, ler Mathias.

Selvom han lige nu kan ses som den unge politibetjent Benjamin i TV 2 Charlie-serien "Sommerdahl", er det ikke skuespillet, der trækker i ham, men hans produktionsselskab, hvor han laver reklamefilm.
– Mille vil gerne have en sikker fremtid – det vil vi vel gerne alle sammen – og så kommer jeg og siger, at jeg starter mit eget, og det er så usikkert. Men hun støtter mig i at ville have mit eget, fortæller han.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vi bakker hinanden op

At Mathias ikke står på kanten til en sikker fremtid, kommer også til udtryk i deres aldre, mener han.
– Jeg er 25, og Mille er 28. Piger er jo lidt mere modne end drenge, så på den måde er der stor forskel på os ...
Mille er dog helt med på, at Mathias er i gang med at etablere sig.
– Vi er begge travle i perioder – det er jeg jo også under ”Vild med dans”. Men jeg synes, at når nu vi bor sammen, ses vi om aftenen, og så føles det ikke så slemt. Jeg bakker ham 100 procent op, og jeg synes, det er så spændende! Og han er god til det, siger Mille. Hun har endda hjulpet ham og ageret model, når han har haft brug for sådan en.

Mathias Käki: Mille er min førsteprioritet

Selv om Mathias bruger tid på både sit nye firma og skuespillet, er der noget helt andet, der er nummer et i hans verden.
– Mille er min førsteprioritet. Det vil hun altid være. Måske føler hun sig lidt som en andenprioritet lige nu. For jeg starter med at arbejde om morgenen. Når hun så kommer hjem fra arbejde, spiser vi, og så sætter jeg mig og arbejder igen. Og så er jeg først færdig, efter hun er faldet i søvn. Men hun er så god, og hun støtter mig. Der er intet brok og ingen sure miner. Hvis hun bliver træt af det, kan jeg mærke, at det jo bare er, fordi hun savner mig.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden