14. sep. 2009
Af af Signe Ravn

Mayianne Dinesen på ny klar med model-program

Mayianne Dinesen
Mayianne Dinesen
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den garvede vært står også i spidsen for anden sæson af Kanal 4’s ’Model på 1 dag’-program.

Mens en stor del af Danmark har nydt industriferien og slænget sig på de solbeskinnede strande i sommermånederne, har Mayianne Dinesen været på arbejde. Hun har nemlig haft travlt med værtstjansen på 'Model på 1 dag', der har ledt efter modelspirer i sommerlandet til programmets anden sæson, der har premiere på Kanal 4 den 17. september klokken 21.55.

"Vi har været ude at lede i sommerlandet, hvor der har været en masse dejlige og solbrune piger at vælge imellem. Vi har besøgt alt lige fra DGI-landsstævnet og Roskilde Festivalen til Fårup Sommerland og Kongens Have i København. Der har været rigtig mange piger at vælge imellem," siger Mayianne Dinesen i en pressemeddelelse fra Kanal 4.

Til at spotte de bedste modeller, har Kanal 4 allieret sig med Bazars chefredaktør Katrine Memborg, stifteren af Scoop Models Bente Lundquist og Michael Schin, der er Elizabeth Ardens Vice President i Europa. Skønhedsimperiet har desuden smidt en flot præmie ind i puljen, der består af en modelkontrakt og en forside på Bazar. Vinderen af konkurrencen bliver nemlig kampagnepige for Elizabeth Arden.

Læs mere om: