Tirsdag, 11. december 2012 — af af Miriam Meyer, ELLE, Aller Media

Medina: Hvis jeg var en sko, ville jeg være en Louboutin

Medina
Medina
Foto: Jeppe Michael Jensen
Den smukke 30-årige sangdiva Medina fortæller her om hendes favoritbutikker, og hvad hun ønsker sig til jul.

Hvad er dine favoritmærker, og hvor shopper du henne (i ind- og udland)?

- Jeg har altid noget nyt fra Givenchy og Isabel Marant, By Malene Birger og Designers Remix i mit skab. I Danmark shopper jeg i Youheshe, Gossip og highstreet-butikker. I Udlandet elsker jeg at besøge The Corner i Berlin - og generelt alt fra highstreet, butikker med ukendte, lokale designere og eksklusive designerbutikker, fortæller den smukke sanger og tilføjer:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg er sgu dårlig til at huske butiksnavne! Desværre!! Men på nettet er luisaviaroma.com, singer22.com og shopbop.com klart mine favoritter, da de har alt, hvad der er værd at kende i deres sortiment, fortæller Median til ELLE.

- Hvis du var en sko, hvilken ville du så være og hvorfor?

- Jeg ville nok være en Christian Louboutin-sko - selvfølgelig - fordi Louboutins sko altid sidder som skræddersyet til mine fødder!"

- Hvad vil du helst finde under juletræet i år?

- En baby-blå eller gul Birkin (fra Hermès, red.) kunne være skøn!!! Meeeen, realistisk ment, ville jeg blive rigtig glad for et par enkle diamantøreringe.

- Proenza Schouler satchel eller Chanel 2.55?

- Jeg er desværre ikke så meget til Proenzas tasker ... Jeg synes, de er en smule kedelige og 'skole'-konservative! En Chanel-taske er derimod tidløs og kan peppe selv det værste outfit op.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden