Onsdag, 5. marts 2008 - af af Signe Ravn

Mercedes bliver Boogie-vært

Christiane Schaumburg-Müller er bedst kendt som den, trods alt, følsomme bitch Mercedes i TV3-hittet 2900 Happiness. Men hun er også professionel danser, bachelor fra Handelshøjskolen og fra 7. marts ny vært på musikprogrammet Boogie.

Christiane Schaumburg-Müller bliver det nye ansigt på musikprogrammet Boogie, der sendes hver dag fra onsdag til lørdag på DR1.

Christiane, der har opnået stjernestatus herhjemme via sin medvirken i serien 2900 Happiness, ser frem til sin skærm-dåb og forudser, at hun kan bruge sin skuespiller-erfaring i værtsrollen:

"Det bliver spændende at være med til at skabe et univers i ungdommens tegn, og jeg håber, at min personlighed kan bidrage positivt til programmet," udtaler Christiane i en pressemeddelelse fra DR.

Christiane Schaumburg-Müller har tidligere siddet i DR-ungdomsprogrammet Hjerteflimmers kærlighedspanel, hvor hun har givet gode råd til kærlighedssøgende unge.

Tiden vil vise, om Christiane kan bruge Boogie til at kickstarte en solid tv-karriere. Det gjorde DR's absolutte stjerne Lise Rønne. Hun startede i sin tid som vært på programmet og har siden været vidt omkring i DR's sendeflade, og netop nu opmuntrer og trøster hun deltagerne som værtinde i X Factor.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden