16. apr. 2020
Af Marianne Singer

Mette-Louise Kryger og familien fejrede dronningen i flot stil

mette-louise kryger
Jesper og Mette-Louise Kryger med datteren Millie.
Foto: Gregers Overvad
Danseparret Jesper og Mette-Louise Kryger måtte i år bryde traditionen med at tage ind og fejre dronning Margrethe fra Amalienborg slotsplads og hyldede i stedet den kongelige fødselar hjemmefra.

Selvom Mette-Louise Kryger ikke som de andre år kunne tage sin familie med ind til København for at hylde dronning Margrethe på sin fødselsdag på grund af coronakrisen, blev den kongelige fødselar alligevel fejret i stor stil hjemme hos den danseglade familie i Hellerup.

Sammen med sin mand, Jesper, datteren Millie og hendes klassekammerat Herbert, begge 11 år, pyntede Mette-Louise flot op i stuen og fandt det flotte festtøj frem for derefter at synge fællessang for dronningen med resten af Danmark klokken 12.00.

Fast tradition

- Normalt ville vi altid tage ind på slotspladsen. Jeg har siden jeg var lille pige altid fået fri fra skole den 16. april og så taget med min mor og far ind til Amalienborg for at vinke til dronningen. Også senere med mine to døtre.

- Det er en fast familietradition, men fordi det ikke kunne lade sig gøre i år blev vi enige om, at vi måtte gøre det her foran fjernsynet. Så vi har lavet et lækkert morgenborg, fundet champagnen frem, sat flag på bordet og taget pænt tøj på, fortæller hun til Billed-Bladet.

Mette-Louise og Jesper Kryger har dansekompagniet Pivot og flere gange optrådt for dronning Margrethe og prinsgemalen i forbindelse med statsbesøg rundt omkring i verden.

https://imgix.billedbladet.dk/20200416_gko1824.jpg
Mette-Louise og Jesper Kryger fejrer dronningens 80-års dag med datteren Millie og hendes ven Herbert.
Foto: Gregers Overvad

Læs mere om: