Onsdag, 3. oktober 2012 - af af Hanne Rask

Mia Lyhne havde svært ved at blive gravid

Mia Lyhne
Mia Lyhne med sin far, Mogens, tvillingerne, Andrea og Asta, og deres legekammerat, Olivia, i teatret.
Foto: AOP
Da kæresten sprang fra, valgte Mia Lyhne at blive gravid med en anonym donor.

Det er ikke med sin gode vilje, at Mia Lyhne er blevet alenemor, men da hendes ekskæreste sprang fra aftenen inden, de havde en aftale om reagensglasbefrugtning, tog skuespilleren en hurtig beslutning om i stedet at benytte en anonym donor. Det fortæller hun i et interview i ALT for damerne, hvor hun også stiller op med de to små guldklumper, der kom ud af hendes beslutning. Tvillingerne Asta og Andrea på 2½ år.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Alene med sine piger har Mia Lyhne set sig nødsaget til at flytte tilbage til det bofællesskab i Smørum på Midtsjælland, som begge hendes forældre flyttede ind i for 33 år siden, da de var blevet skilt og havde fundet nye partnere. Begge hold forældre bor der endnu, og for Mia har det været en nødvendighed at have dem ved hånden i sin rolle som enlig mor.

- Jeg har ikke læst avis eller set fjernsyn, siden pigerne kom til, men jeg elsker at være mor, og så holder man til det trods masser af rod, vasketøj, bleer, der skal skiftes og mad, der skal gives, siger Mia, der har haft svært ved at blive gravid og derfor ikke ville vente længere på den rette mand.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Men jeg er så gammeldags indrettet, at jeg synes, børn skal have en far. Jeg fik desværre ikke kernefamilien, og når mine piger omtaler de andre børns fædre, siger jeg, at de har en morfar og en bedstefar. Min far og min stedfar. Og de er fuldstændig fantastiske og virkelig meget på. Jeg er lykkelig for, det lykkedes mig at få børn, og jeg synes ikke, det er egoistisk, når jeg har så enormt meget kærlighed at give dem, siger 41-årige Mia, der godt kunne ønske sig flere børn - og en mand.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden