Mia Lyhne: Mit liv er fuldstændig forandret

Mia Lyhne

Mia Lyhne

Foto: Krestine Havemann
Mia Lyhne har nok at se til som mor for Asta og Andrea på 14 måneder. Men hun fortryder ikke et sekund.

- Jeg er blevet lidt mere tykhudet, og det kan man altid bruge som menneske, siger Mia, der i sidste uge fyldte 40 år.

Umiddelbart kan Mia Lyhne virke en anelse skrøbelig. Sart. Som om hun lever lidt ved siden af den virkelighed, andre bevæger sig i. En lille, dirrende kvinde på 1,60 meter. Men også et særdeles viljefast menneske, som i sidste uge fyldte 40 år omgivet af sin nærmeste familie.

- Jeg skal holde en stor fest på et tidspunkt, men ikke lige nu. Alle mine venner er altid ude at rejse på min fødselsdag, siger hun, mens Asta og Andrea rumsterer i baggrunden.

De 14 måneder gamle tvillinger er noget af en håndfuld for deres alenemor. Men hun kunne ikke drømme om at brokke sig. Mia Lyhne har altid evnet at tage hånd om sin egen skæbne. Hun trodsede i sin tid syv afslag på skuespilskolerne og blev skuespiller alligevel. Og da hendes daværende kæreste ikke var med på at få børn, tog hun sagen i egen hånd og blev gravid med en ukendt donor.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Mit liv er en by i Rusland

Men det er fortid. Her og nu er livet et lykkeligt kaos.

- Man får jo et fuldstændig anderledes liv, når man hele tiden har to små mennesker at skulle være der for. Ens eget jeg bliver en by i Rusland. Dét, tror jeg egentlig, er meget sundt. Jeg havde jo glædet mig voldsomt til at få børn, og mine forventninger har holdt fuldstændig stik. Det er nøjagtig lige så fantastisk, som jeg havde drømt om. Godt nok er det tidskrævende og hårdt indimellem, men jeg har på intet tidspunkt tænkt, at det skulle jeg ikke have gjort. Tværtimod. Det er det mest fantastiske i verden, siger Mia Lyhne om sine to guldklumper.

De er meget forskellige

- De er meget forskellige og meget fantastiske. Den ene er social og udadvendt, og den anden er lidt mere følsom. Jeg vil ikke sige hvem, for så kommer jeg til at sætte dem i bås, og de er jo også alt muligt andet. Jeg ser dem egentlig ikke så meget som tvillinger, men mere som to forskellige og selvstændige børn. Mere vil jeg ikke sige om dem. Det er ikke dem, der er kendte. De skal beskyttes lidt, siger hun bestemt.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden