Fredag, 15. juni 2018 - af Niels Burgos

Michael Laudrup har fødselsdag - se datterens rørende hilsen

Siw Laudrup, Michael Laudrup og Rebecca Laudrup

Siw Laudrup, Michael Laudrup og Rebecca Laudrup

Foto: Lars H. Laursen
"Du er min helt" skriver Rebecca Laudrup i sin totalt søde hilsen til sin far på fødselsdagen

En af Danmarks største fodboldlegender nogensinde, Michael Laudrup, fylder fredag den 15. juni 54 år. Det kan vi alle sammen være med til at fejre.

 

Men for 24-årige Rebecca Laudrup er Michael først og fremmest en elsket far. Og det fremgår tydeligt af den søde fødselsdagshilsen hun sender til sin far på Instagram - og som BILLED-BLADET har fået lov at citere fra:

 

Min trofaste ven, min helt

"Kære Mister, kæmpe stort tillykke med fødselsdagen - hvor ville jeg dog ønske, at jeg var der til at spise tebirkes med dig! Tak for dig, du er uden tvivl min største mentor, for du forstår at balancere tingene i livet, som altid inspirerer mig. Du er hårdtarbejdende, men også en livsnyder, ambitiøs dog stadig laidback, ærlig, men altid fortrolig - og så viser du kærlighed ved at hjælpe, lytte og aldrig dømme på forhånd. Du sagde en gang til mig, at lige meget hvor i verden jeg var, og hvor gammel jeg så end er, så vil jeg altid være din ‘lille’ pige. Du vil altid være min helt, trofaste ven og elskede far, men mest af alt min chauffør (ik?) Feliz cumpleaños Pappi, te quiero"

Rebecca slutter naturligvis sin hilsen af med de to spanske ord "te quiero", som betyder "jeg elsker dig".

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden