Søndag, 3. juni 2018 - af af Karina Didriksen

Michael Laudrups sommer: Tid med børn og børnebørn

Michael Laudrup, Siw Laudrup

Michael Laudrup, Siw Laudrup

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Michael Laudrup og fru Siw bliver snart bedsteforældre for anden gang. Det nye barnebarn indgår naturligvis i sommerplanerne.
Michael Laudrup er en sjælden gæst ved en dansk gallapremiere, men der var en særlig grund til, at både han og hustruen Siw var i Tivoli.  – Kirsten Lehfeldt og Peter Frödin er nogle af vores bedste venner. Vi har været venner med Kirsten i 28 år og med Peter i 10-15 år, forklarede Siw, der var med sin mand til premiere på showet "Mor og far sidder i Grøften".
   

Sønnen Andreas bliver far for anden gang

Den 53-årige fodboldlegende har siden 2016 været træner i en klub i Qatar, men han har for nylig meldt ud, at han tager en pause på ubestemt tid. Nu ser han frem til sommerferie.  – Vi skal rejse lidt rundt i Danmark, Spanien og USA, og vi skal både til Miami og Caribien, fortalte Michael Laudrup med et smil og tilføjede:   
– Lige den del af ferien er det kun os to. Men vi skal da helt sikkert se vores børn i løbet af sommeren – og vores børnebørn, for vi har jo snart to. Det er sønnen Andreas Laudrup, som bliver far for anden gang til sommer. Hele reportagen fra den festlige premiere kan du se i BILLED-BLADET i denne uge.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden