31. aug. 2012
Af af Lisbeth Grube

Michael Moritzen savnede sin far til premiere

Michael Moritzen
Michael Moritzen
Foto: Jeppe Michael Jensen
Michael Moritzen bliver overvældet af minderne, nu hvor han er i gang med at rydde op i sin afdøde fars ting.

Var der to, som elskede at gå til teaterpremiere sammen, var det afdøde Henning Moritzen og hans søn, skuespilleren og instruktøren Michael Moritzen. Torsdag aften gik 57-årige Michael så i teatret uden siden far, der døde for knap tre uger siden i en alder af 84 år.

- Ja, vi plejede jo at følges ad. Jeg er helt sikker på, at hvis han havde levet, ville han have været med i aften, sagde Michael, da han dukkede op til verdenspremieren på musicalen "Skammerens datter" på Østre Gasværk Teater.

- Det går ok nu. Min søster og jeg er ved at rydde op i min fars ting, og det er et kæmpe arbejde. Vi har ikke rigtig gjort noget ved det i mange år, så der er meget at tage stilling til. På en mærkelig måde er det også meget hyggeligt.
Min søster og jeg falder over rigtig mange ting, som rører os. Man skal ikke være så bange for det med at rydde op, for det er gode minder, sagde Michael, som er tæt knyttet til storesøsteren Marianne.
Heldigvis fik Michael Moritzen selskab på den røde løber - nemlig en datter af hans meget gode venner, 15-årige Malou, og hendes to veninder Johanne og Tanja.

Læs mere om: