23. dec. 2022
Af Julie Nolsöe

Michael Olesen om familiens jul: Dette skal vi første gang med Felix

Michael Olesen
Michael Olesen
Foto: Hanne Juul
"Vild med dans"-stjernen og familien skal fejre jul under idylliske forhold og i familiens skød

Efter en travl "Vild med dans"-sæson kan professionel danser Michael Olesen se frem til en afslappet jul sammen med familien.

I "Vild med dans" dannede han par med tv-vært Heidi Frederikke Sigdal, og deres fælles rejse i programmet fik sin ende efter det femte program, efter at de havde været i omdans mod i endte efter at have været i omdans mod Katerina Pitzner og Morten Kjeldgaard.

Men selvom dansekonkurrencen og de fysiske strabadser på de bonede gulve for længst er ovre, kan Michael Olesen også se frem til at udfolde sig aktivt i juledagene.

Sammen med sin kæreste, fotograf og kosmetolog Joan Divine, og parrets etårige søn, Felix, skal han nemlig holde jul tæt på vand og skov.

– Vi skal i år holde julen oppe i min families sommerhus i Hornbæk for første gang med Felix, fortæller den professionelle danser til BILLED-BLADET og fortsætter:

– Vi glæder os til at danse rundt om juletræet og til kanoturen i skoven.

Tidligere på måneden fejrede trekløveren 1. søndag i advent og fik i den forbindelse taget et sødt billede sammen, som BILLED-BLADET har fået tilladelse til at dele:

Læs mere om: