Michael Rasmussen: Jeg skal skilles

Michael Rasmussen med fru Cariza, da han deltog i \

Michael Rasmussen med fru Cariza, da han deltog i "Vild med Dans" i 2010.

Foto: All Over
Cykelrytteren Michael Rasmussen fortæller i Ekstra Bladet om baggrunden for sin skilsmisse fra mexicanske Cariza.

Efter 12 års samliv har cykelrytteren Michael Rasmussen - også kaldet "Kylling" - og mexicanske fru Cariza valgt at gå hver til sit.

- Den lykkelige skilsmisse findes nok ikke, og jeg må konstatere, at det er en dårlig forretning at blive skilt efter italiensk lov. Hvis man altså er en mand, siger Michael Rasmussen til Ekstra Bladet.

- Det liv, vi har levet, har været som at være til en rockkoncert. Der har været så meget aktivitet og støj, at vi nok ikke har haft overskud til at give ægteskabet tid, forklarer den 40-årige cykelstjerne videre.

Han mener selv, at hans fremtid ligger i Danmark, mens Cariza ønsker at blive boende ved Gardasøen, hvor parret ejer en pragtfuld villa og flere udlejningsboliger. Ved en skilsmisse efter italiensk lov tilfalder det meste hustruen, men faderskabet til parrets ni-årige søn, Milo, tager Michael dog med sig.

- Da jeg cyklede, levede vi begge i en osteklokke, hvor alt var struktureret omkring cykling, og det var fint. Vi ramte bare en anden udfordring, da vi skulle ud i den virkelige verden, siger Kyllingen til Ekstra Bladet, hvor han kommenterer fra Tour de France.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden