Onsdag, 18. november 2009 — af af Louise Møller

Michala Kjær: Fra lille pige til jetset-prinsesse

Michala Kjær har vokset sig til en ung og attraktiv kvinde. Fotografernes interesse har hun været vant til siden hun blev født
Michala Kjær har vokset sig til en ung og attraktiv kvinde. Fotografernes interesse har hun været vant til siden hun blev født
Foto: Hanne Juul og Lotta Lemche/BILLED-BLADET
Michala Kjærs vej mod stjernerne har ikke været lang - faktisk har hun altid befundet sig midt i jetsettet

Som datter af Janni og Christian Kjær, er man fra barnsben vant til mediernes interesse, kongelige venner og et liv blandt jetsettet. Men for Michala Kjær har det ikke altid været en dans på roser og den unge jetset-prinsesse har brug for at vise, at hun er andet end datter af to af Danmarks største formuer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter hvad Michala selv har kaldt en dannelsesrejse rundt i verden med sin veninde, er hun nu klar til at færdiggøre sin HF. Og ikke uden et højt gennemsnit for ambitionerne fejler ikke noget.

I et interview med BILLED-BLADET har Michala sagt, at hun gerne vil arbejde med mode og gerne mode som alle har råd til. Selvom Michala aldrig kan løbe fra sin guldske i munden, er det vigtigt for hende at vise, at hun trods alt har begge ben på jorden.

Nu er datteren af Janni og Christian Kjær blevet en ung kvinde og nyder livet i rampelyset, livet i Cannes og livet med sin nyeste kærlighed, Remee.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden