Mandag, 27. februar 2023 — af Catja Klarskov

Michèle Bellaiche på ferie med datteren: Så meget ligner de hinanden

Michéle Bellaiche 
Michéle Bellaiche 
Foto: Martin Høien
Tv-vært Michéle Bellaiche nyder i øjeblikket en ferie på Cuba sammen med sin voksne datter.

“Go’ morgen Danmark”-vært Michéle Bellaiche har i øjeblikket fri fra skærmen og nyder i stedet en lang ferie på Cuba sammen med sin voksne datter, Josephine Bellaiche.

Datteren bor til daglig i Odense, omtrent 150 kilometer fra sin mor i provinsbyen Solrød Strand. Her studerer hun medievidenskab på Syddansk Universitet, og hvem ved, måske hun en dag går i sin kendte tv-mors fodspor.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er dog ikke kun interessen for journalistik og medieverdenen, den unge kvinde deler med sin mor. De to har nemlig også et ydre, der ligner hinanden temmelig meget.

Det var tydeligt, da Michéle Bellaiche for nylig delte et sødt billede af de to fra deres tur til Cuba. Du kan se billedet her.

På Instagram fortæller den kendte tv-vært, at de lige nu befinder sig på Cayo Santa Maria, som er et lille ferieparadis nord for Cubas kyst. Her er garanti for blå himmel og kridhvidt sand mellem tæerne, da øen har ry for at have de bedste sandstrande.

Bikini, solhat og solcreme har derfor sikkert været flittigt anvendt på ferien, men inden mor og datter ramte ø-paradiset, fik de også en lille smag af det ægte Cuba.

De besøgte nemlig både hovedstaden, Havana, og Trinidad, hvor de fik genopfrisket cubansk kultur og historie, det fortæller Michéle Bellaiche i et andet af sine ferieopslag på Instagram, som du kan se her.

Landet er nemlig foruden cigarer og farverige bygninger kendt for Fidel Castro og den cubanske revolution, som havde stor betydning for dets udvikling mange år efter.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden