Michelle Hviid har fået en hjernetumor

Michelle Hviid.

Michelle Hviid.

Foto: AOP
Foredragsholderen og bloggeren har fået konstateret en tumor på hørenerven, som betyder, at hun vil miste hørelsen på sit ene øre.

Michelle Hviid havde slet ikke tænkt over, at hun var halvdøv på den ene øre, før hun blev scannet på Rigshospitalet for en såkaldt ”fedtskede” i kinden og fik overbragt en ubehagelig besked.

Det viste sig nemlig at være langt mere alvorligt, og det kom derfor som et chok for foredragsholderen og medværten på DR1-programmet ”Læsø Kalder”, da lægen fortalte hende, at hun har en tumor på fem centimeter på hørenerven.

- Hele mit liv er nu opgjort i før og efter den information. Det meste gik i stå samtidigt med, at hjernen løb løbsk. Min TUMOR spurgte jeg forfærdet. Ja, har du ikke set billedet før? Øh nej, sagde jeg, mens jeg kunne se mine børn sluge al ilt omkring mig, skriver Michelle Hviid ifølge BT på sin blog.

Mister hørelsen

42-årige Michelle Hviid er mor til en datter på otte år og en søn på 16, og hun blev noget lettet, da lægen fortalte hende, at tumoren er godartet og med stor sandsynlighed kan behandles.

Hjerneoperationen får dog alligevel en stor konsekvens. Hun vil nemlig miste hørelsen på højre øre permanent. Men for Michelle Hviid er det eneste, der betyder noget, at hun kommer til at overleve og se sine børn vokse op.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden