Søndag, 29. januar 2023 — af Julie Nolsöe

Midt i svær tid med sygdom: Her er Leos store ønske

Sussi og Leo. 
Sussi og Leo. 
Foto: Lars Horn
Leo, der siden december har været indlagt ad flere omgange på grund af alvorlig sygdom, er nu hjemme hos Sussi igen, og efter sin hjemkomst har han givet udtryk for et ganske særligt ønske

Den nordjyske popduo Sussi og Leo har haft nogle svære måneder.

I december blev 67-årige Leo ramt af tarmslyng og har siden været indlagt flere gange, blandt andet på intensivafdelingen.

Hustruen Sussi kunne forleden fortælle Se og Hør, at det faktisk havde været så alvorligt, at Leo havde været ved at dø tre gange.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men torsdag kunne en jublende Sussi fortælle til mediet, at Leo var blevet udskrevet, og nu var vendt hjem til parrets fælles hjem i Saltum. 

Selvom han nu er tilbage i vante omgivelser, er der dog meget, som fortsat ikke er det samme som før Leos indlæggelser.

- Han sidder i kørestol, han har ikke så mange kræfter i sit venstre ben. Hele kroppen trænger til at få nogle kræfter. Efter vores andres mening, så spiser han ingenting. Lige nu synes han ikke, mad smager særlig godt, siger Sussi til Se og Hør.

Leos store ønske

I forbindelse med Leos sygdom, har sangduoen meldt ud, at han indstiller sin karriere.

Efter at have levet et aktiv liv med utallige optrædener på scener landet over gennem 51 år, bliver det nu en omvæltning for Leo at skulle tilbringe så meget tid i hjemmet, særligt når Sussi er ude og spille.

Derfor giver Leo nu udtryk for, at han godt kunne tænke sig en tilføjelse til familien:

- Det bliver svært at få tiden til at gå, men hun har lovet mig en hund, fortæller Leo grinende til TV 2 NORD, og tilføjer, at det skal være en stor grand danois.

Han fortæller desuden, at han også kan få tiden til at gå med andre hobbyer, og blandt andet er rigtig glad for at spille computerspil.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden