30. maj. 2011
Af af Ulrik Ulriksen

Mie Moltke og Lai Ydes romantiske bryllup

Både Mie og Lai var dybt rørte, da de nåede blomsterporten foran havealteret.
Både Mie og Lai var dybt rørte, da de nåede blomsterporten foran havealteret.
Foto: Ole Bjørk
Vild med dans-parret Mie Moltke og Lai Yde lod tårerne trille, da de blev viet under åben himmel på Møn.

Mie Moltke og Lai Yde er ikke et helt almindeligt par, og det satte de en smuk og fed streg under, da de holdt et brag af et alternativt bryllup på Møn syd for Sjælland.

Mie og Lai forvandlede et par dage Møn til kærlighedens ø, da de allerede aftenen før vielsen holdt en kærlighedsfest med 70'er-flowerpower-tema. Men det var om lørdagen, at romantikken for alvor eksploderede i lige så mange farver, som var omkring dem i den smukke blomsterhave. Ceremonien var ladet med ekstra lykke, fordi Mie bærer på sit og Lais ønskebarn.

Mie og Lai havde drømt om et bryllup i det fri, så der var ikke noget med tag eller teltdug over hovederne på nogen, da vielsen fandt sted i Rødkilde Teaterhøjskoles have ned til vandet. Alteret var et podie for enden af en blomsterdekoreret kærlighedsport. På podiet stod præsten Lars Lindgrav Sørensen og ventede på brudeparret sammen med 100 af parrets venner og familiemedlemmer.

TV 2's castere var engle

Præst og gæster fik en klump i halsen, da musikken spillede i et par koncert-højtalere. Musik og tekst til Debbie Boone-klassikeren "You light up my life" akkompagnerede Mie og Lai, da de stille og roligt spadserede den lange tur fra Rødkildes hovedbygning og de godt 200 meter ned til alteret.

Da brudeparret nåede blomsterporten kunne de ikke holde tårerne tilbage. De kiggede ømt på hinanden uden at sige et ord, og så steg de op på podiet og knælede foran præsten.

- Gud brugte TV 2's castere til Vild med dans som engle, da han førte jer sammen, sagde præsten og henviste til, at parret nok aldrig havde mødt hinanden, hvis ikke det havde været for deres medvirken i danseshowet.

"Jeg vil gøre dig lykkelig"

Inden de sagde ja tak til et liv i med- og modgang, havde de et par smukke ord til hinanden, som forsamlingen fik lov at høre.

- En af de første gange vi vågnede op sammen, sagde jeg til dig, at jeg nok skal gøre dit liv lykkeligt. Og det løfte har jeg tænkt mig at holde, sagde Lai til sin smukke brud.

- Jeg synes, at verden er et bedre sted, når vi er sammen, sagde Mie til sin mand, og så løb tårerne igen ned ad brudeparrets kinder.

Læs mere om: