Fredag, 22. oktober 2010 - af af Liz Rørsig

Mie Moltke skal giftes

Mie Moltke og Lai Yde
Mie Moltke og Lai Yde
Foto: Flemming Nielsen
Det blev et rungende ja, da Lai Yde overraskede Mie Moltke med sit frieri.

- Jeg var ikke nede på knæ, men friede midt på Nørrebrogade med en Chai-Cino Classic - med sojamælk endda - i hånden! Jeg havde planlagt, at jeg ville invitere Mie til Paris og tænkte, at jeg ville fri i flyveren, men så kunne jeg ikke holde det tilbage længere, siger Lai, og en storsmilende Mie tilføjer:

- Jeg kunne bare se på Lai, at han så meget mystisk og mærkelig ud i hovedet, og så kom spørgsmålet, fortæller Mie, der mødte Lai for tre år siden, da parret dansede sig til en fjerdeplads i Vild med dans. Frieret kom så pludseligt, at Lai ikke havde nået at købe den antikke brillant-ring, der nu funkler på Mies finger.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

BILLED-BLADET er med de nyforlovede på deres stamrestaurant, og de stråler af forelskelse og lykke, når de fortæller om det kommende forårsbryllup.

- Vi ønsker os en tredages lang seance i skoven, hvor fes­ten begynder fredag, og alle gæs­terne stiller telte op. Om lørdagen er der så vielse og kæmpebryllupsfest. Og søndag er der gåtur langs skovsøen, fortæller Lai, mens Mie tager sin forlovede i hånden og ømt hvisker: - Jeg elsker dig.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden