21. feb. 2015
Af af Helle Skram de Fries

Mie Moltke vært på nyt TV-show

Fra marts er Mie Moltke og Lai Yde værter på et nyt show på Kanal 5.
Fra marts er Mie Moltke og Lai Yde værter på et nyt show på Kanal 5.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Sammen med sin mand Lai Yde vil ”Vild med dans”-stjernen Mie Moltke guide par med ondt i kærligheden.

De dansede sig bogstaveligt talt ind i hinandens hjerter, da de i 2007 dannede par på ”Vild med dans”-gulvet. BILLED-BLADET kunne dengang som de første afsløre, at de også var blevet par privat. Men Mie fik sig ikke ”bare” en ny kæreste. Hun fik et helt nyt liv med den 11 år ældre Lai Yde.

Han lærte dansestjernen en helt ny måde at forholde sig til sin krop og til sig selv på.

- Jeg har lært utrolig meget af Lai, og har fået et helt andet og mere frit forhold til min krop, min seksualitet og min måde at leve på. Vi har lært meget af hinanden. Lai har i mange år coachet i ledelse, og jeg har selv taget en uddannelse som parterapeut.

De gode erfaringer, ægteparret har fra deres egen kærlighedsrejse, vil de nu gerne dele med omverdenen. Derfor har de sagt ja til at være værter og eksperter i et nyt program på Kanal 5 med titlen ”Sex, Lai og Mie”, de har premiere i starten af marts.

- Programmet handler ikke om vores eget sexliv. Det handler om at give de par, der medvirker, nogle redskaber til at få etableret det gode parforhold forklarer Lai Yde.

- Ja, og det handler i al sin enkelhed om at få nævær ind i sit forhold. Ikke kun i soveværelset, men i det hele taget. Nærvær er at være opmærksomme på hinanden hele vejen rundt, præciserer Mie Moltke.

I deres eget privatliv, hvor Mie har et krævende job som underviser i Soulhouse, og Lai arbejder som coach, skal der også være plads til nærvær med sønnen Mio på tre.

- Det prioriterer vi begge meget højt, forsikrer Mie Moltke.

Læs interviewet med Lai og Mie i BILLED-BLADET på torsdag.

Læs mere om: