30. maj. 2009
Af af Liz Rørsig

Mikael Jarnvig fik en datter

Den stolte far Mikael Jarnvig med datteren Noomi.
Den stolte far Mikael Jarnvig med datteren Noomi.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den kendte vejrvært og hans Heidi er blevet forældre igen.

Det er dejligt og fantastisk at blive far, siger TV 2's vejrvært Mikael Jarnvig, 54, der blev far igen, da hustruen Heidi, 31, fødte en dejlig datter på 54 centimeter og 3600 gram. I forvejen har parret Isak på to og et halvt år. Fødslen gik godt og stærkt, idet Heidi fødte blot en lille halv time efter, at hun kom på hospitalet og var hjemme igen efter fire timer.

- Vores datter er nem og rolig, og vi er alle glade, for nu har vi både en dreng og en pige. Hun skal hedde Noomi, som er et gammelt bibelsk navn og det eneste, vi kunne finde på, mens Heidi var gravid. Det kunne så ikke passe bedre, at vi fik en pige. Da Heidi var gravid med vores søn, var Isak også det eneste navn, vi kunne finde som muligt emne, fortæller Mikael. Han holder nu 14 dages barsel og derefter tre ugers ferie fra TV 2, hvor familien vil nyde den danske sommer. Heidi, der er børnehaveklasselærer i Kirkebjerg Skole i Vanløse, regner med at holde barsel i et år.

- Jeg kan godt huske, at før vi fik børn, kunne man gøre, hvad man havde lyst til - og hvile sig, når det var tiltrængt, men det efterlader Isak ikke så meget plads til, for der er gang i ham. Jeg har selv fem søskende og tænker på, hvor hårdt det har været for mine forældre, siger Mikael og smiler til sønnike, der netop er begyndt i børnehaven og er så glad for det, at han ikke er helt tilfreds, når han skal med hjem igen.

Læs mere om: