6. sep. 2009
Af af Dorte Quist

Mike Tramp genforenet med kone og børn

Mike Tramp og Khadijah er nogle rigtige verdensborgere. Måske slår de sig ned i Danmark.
Mike Tramp og Khadijah er nogle rigtige verdensborgere. Måske slår de sig ned i Danmark.
Foto: James Thisted
AllStars var en enkeltbillet hjem til Danmark. Nu er familien samlet.

- Jeg har arbejdet med mit nye album, "Mike Tramps Rock n' Roll Circus" hele sommeren, så jeg har desværre ikke kunnet holde fri med min kone og børn, mens de har været her, fortæller Mike Tramp.

Lige efter hans medvirken i "AllStars" rejste Mike Tramp tilbage til Australien, hvor han pakkede sammen og lukkede ned, som han sagde. - Halvdelen af, hvad jeg ejer og har, var i Melbourne i Australien, hvor min ældste søn, Dylan, bor. Men efter 30 år i udlændighed<saxo:ch value="226 128 168"/>handler det nu definitivt om Danmark.

- "AllStars" gav mig en enkeltbillet hjem til Danmark, kan man sige. Det er her, jeg hører til, og jeg er vild med vores stille og rolige tempo i Danmark.

Endnu ved Mike Tramp ikke, hvor lang tid hans kone, Khadijah og børnene, Isabel og Lennon, bliver i Danmark. Og han taler stadig engelsk med familien, selv om Isabel på snart fire år lærer mere og mere dansk, når hun leger med danske børn på legepladserne.

- Khadijah skal lige have afklaret noget omkring sine film- og TV-projekter hjemme i Jakarta i Indonesien, før hun beslutter, om hun også vil flytte hertil, fortæller Mike Tramp.

Læs mere om: