9. aug. 2009
Af af John Lautrup

Mike Tramp siger nej tak til ’Vild med dans’

?Danskerne trængte til en pause fra mig. Derfor har jeg bevidst holdt mig i baggrunden i de seneste måneder,? fortæller Mike Tramp til BILLED-BLADETs John Lautrup.
?Danskerne trængte til en pause fra mig. Derfor har jeg bevidst holdt mig i baggrunden i de seneste måneder,? fortæller Mike Tramp til BILLED-BLADETs John Lautrup.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Mens spændingen stiger om årets kendis-hold i ’Vild med dans’, så afviser Mike Tramp, at han snører danseskoen.

Hos TV 2 har underholdningsredaktør Gitte Madsen forlængst annonceret sit hede ønske om at lave et skræddersyet program til Mike Tramp, efter at han i foråret bragede igennem lydmuren og bjergtog de fleste i "AllStars".

Det bliver også nødvendigt med et helt nyt program, for selv om han er en "vild" rullesten, kan hun ikke bare putte ham ind i for eksempel "Vild med dans".

"Nej, nej, nej," afsværger Mike Tramp kategorisk muligheden: "Det fede ved 'AllStars' var, at jeg kunne være mig selv og få noget ud af det på den måde. Ligeså snart du træder ind i andre sammenhænge, skal du lave nogle kompromiser, som jeg i hvert fald ikke vil lave med min musik. Men jeg er åben over for nye TV-tilbud. Jeg har snakket med TV 2 om, at hvis de nogensinde kommer med et program, som passer til mig, så vil jeg overveje det seriøst," siger han til BILLED-BLADET.

"Jeg mærker jo, hvilken effekt jeg har haft på især de unge, når jeg går rundt i byen. De kender mig kun som ham med fjerprydelsen, ikke min fortid. Det ville da være fedt at kunne vinde dem for min musik. Så who knows?" lyder det fra Mike Tramp i BILLED-BLADET.

Læs mere om: