Mikkel Beha Erichsen tager en pause fra skærmen

Mikkel Beha Erichsen og konen Mirian

Mikkel Beha Erichsen og konen Mirian

Foto: Krestine Havemann

Morgenværten Mikkel Beha Erichsen tager en otte uger lang ferie fra jobbet på Go’ Morgen Danmark.

Søndag, 12. juni 2011 - af Henrik Salling

Selv om Go'morgen-værten Mikkel Beha Erichsen netop er gået på en otte uger lang sommerferie, slipper han nok ikke helt arbejdet. For mens han skal reparere huset, sejle en tur på bølgen blå og nå alle de ting, som han ikke har fået gjort de sidste to somre, hvor han ikke har holdt ferie, så er det svært ikke at tænke nye ideer til Go'morgen Danmark.

- Jeg glæder mig meget til at holde fri fra jobbet de næste mange uger, men man slipper det jo aldrig helt. Heller ikke når man holder fri, fortæller Mikkel, som hele sit voksne arbejdsliv har fået det tilpasset således, at han har kunnet holde fri i længere perioder.

- Det passer mig rigtig fint med lange breaks. På den måde får jeg koblet meget mere af. To eller tre uger er også fint, men jeg foretrækker det andet. De sidste to år har jeg ikke holdt ferie, så nu må det være min tur, siger Mikkel, der i perioden afløses af Bingo Banko-værten Jacob Wilson. Og så bliver der sikkert også tid til at hygge lidt mere om hustruen Mirian og parrets tre drenge.