Tirsdag, 10. november 2009 - af af Mie Andersen

Mille Dinesen fik konstateret multipel sklerose

Mille Dinesen
Mille Dinesen
Foto: Ole Bjørk
I en alder af bare 27 år, fik skuespilleren Mille Dinesen konstateret sygdommen multipel sklerose.

Vi kender alle bedst Mille Dinesen som Danmarks svar på Bridget Jones, nemlig storby-singlen Nynne, der klodset flollede rundt i livet med en masser af humor.

Men bag den hylende morsomme Nynne, havde Mille Dinesen sine egne alvorlige problemer at slås med.

-Jeg var inde i en ret stresset periode på skolen. Og fordi jeg er den, jeg er, kørte jeg bare derudad, da jeg pludselig fik føleforstyrrelser i fødderne, fortæller Mille til B.T.dk, og tilføjer:

- Jeg havde kræfter og kunne sagtens gå, bare ikke rigtig mærke mine fødder. Jeg blev undersøgt og de var lidt i tvivl, om det bare var stress eller rygmarvsbetændelse. Eller sklerose. Og jeg fik så stillet diagnosen multipel sklerose, forklarer hun til B.T.dk

Symptomerne kom da hun gik på første år på skuespillerskolen i 2001, men nu næsten ni år senere, er det længe siden hun har mærket til sygdommen og har nu fået bekræftet, at sygdommen ikke længere er i kroppen. En sygdom som hun til tider kan være i tvivl om hun overhoved har haft.

- Jeg afviser ikke, at den har været der. Men nu er den brændt ud. Og hvor ville jeg gerne være sluppet for al den bekymring og angst. Og samtidig har jeg det også sådan, at det har også givet mig virkelig meget, supplerer Mille Dinesen afklaret til B.T.dk.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden