Onsdag, 23. april 2008 - af af Signe Ravn

Mira og Robert støtter hinanden

Robert Hansen og Mira Wanting arbejder både med skuespillet og med sorgen over Miras ufrivllige abort under optagelserne af Anja og Viktor – i medgang og modgang.

Selvom Robert Hansen i øjeblikket filmer Anja og Viktor - i medgang og modgang, hvor han bliver gift med sit livs kærlighed Anja, så danner han i virkeligheden stadig par med sin skuespiller-kollega Mira Wanting.

Parret blev stillet overfor en svær udfordring, da Mira i marts måned aborterede. Dengang udsendte de en kortfattet pressemeddelelse, hvor de fortalte den triste nyhed og understregede, at de ikke ønskede at tale med medierne om sagen.

Men nu åbner de lidt op. Både Mira og Robert medvirker i den femte Anja og Viktor-film, og det arbejde er nærmest terapeutisk for dem:

"Det har faktisk været rigtig rart at være så meget sammen, så vi har kunnet støtte hinanden," fortæller en ærlig Robert til B.T.

Robert Hansen har netop nu succes med sin værtsrolle på TV3s underholdningsprogram Magi i luften. Og B.T. kan fortælle, at den populære herre ikke afviser, at man også i fremtiden kan se ham på tv i værtsrollen:

"Mon ikke jeg skal lave lidt mere af den slags?", smiler han kækt.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden