Fredag, 11. november 2022 - af Josephine Sjelhøj

Mobning satte dybe spor i Thomas Evers Poulsen: Dansen var mit frirum

Thomas Evers Poulsen

Thomas Evers Poulsen

Foto: Hanne Juul
Thomas Evers Poulsen fortæller ærligt om sin barndom, der var præget af mobning.

Årets Julemærke blev den 31. oktober afsløret på Københavns Rådhus, og her deltog ”Vild med dans”-stjernen Thomas Evers Poulsen, der støtter den gode sag.

Overskuddet af salget af Julemærkerne går til at hjælpe udsatte børn, der mistrives, og netop den mærkesag er noget, Thomas Evers brænder for.

Da danseren var barn, var hans hverdag nemlig præget af mobning, der satte dybe spor i ham.

- I 4. klasse flyttede min familie og jeg fra Falster til København, og her kom jeg ind i en skole, hvor jeg var helt anderledes end de andre. De var efter mig, fordi jeg gik til dans, for det gjorde man bare ikke, når man var dreng, fortæller han ærligt til Julemærkefonden

Dansen var et frirrum

Thomas Evers Poulsen blev ikke inkluderet i fællesskabet, fordi hans klassekammerater ikke syntes, han passede ind. Derfor var skoledagen noget, der skulle overstås, så han kunne komme hen til det, der gav ham glæde, nemlig dansen. 

Dansen var nemlig lyspunktet i en ellers mørk hverdag. Det var nemlig her, han følte sig hjemme og kunne være sig selv.

- Dansen var mit frirum. Jeg kunne have haft en lortedag i skolen, men så kunne jeg gå til dans og være glad, fortæller han til BILLED-BLADET. 

Engageret ambassadør for Julemærkefonden

Thomas Evers Poulsen har siden 2013 været ambassadør i Julemærkefonden, hvor han blandt andet har cyklet til Paris med Tour De Taxa til fordel for Julemærkehjemmene. 

Danserens egen oplevelse med mobning har givet ham en passion for at hjælpe udsatte børn, så de får en god barndom. Han kan nemlig se sig selv i mange af de situationer, børnene står i, og derfor er det vigtigt for ham at hjælpe dem. 

- Det er vores børn og vores fremtid. De skal have det godt og lære at passe ordentligt på hinanden. En ting er hvad jeg oplevede dengang, men i dag er det på et langt højere og voldsommere niveau, fortæller han til BILLED-BLADET. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden