Onsdag, 22. februar 2023 — af Catja Klarskov

Modelmutter Jacqueline Friis-Mikkelsen skifter navn, og måske kender du årsagen

Jacqueline Svane, tidligere Friis-Mikkelsen 
Jacqueline Svane, tidligere Friis-Mikkelsen 
Foto: Gregers Overvad
Modelmutter og mangeårig direktør for modelbureauet Unique Models, Jacqueline Friis-Mikkelsen, har skiftet navn.

Modelmutter og direktør gennem 24 år i modelbureauet Unique Models, Jacqueline Friis-Mikkelsen, har endelig fået papir på kærligheden til sin Flemming.

Jacqueline Friis-Mikkelsen er blevet gift med Flemming Svane Nilsson og har efter 37 år smidt eksmandens efternavn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I hvert fald hedder hun nu, efter sin partner Flemming, Svane på Instagram. Jacqueline Svane og Flemming Svane Nilsson har dannet par siden 1994, og sammen har de en voksen datter, Clara Svane.

Men selv om powerparret har næsten tredive års kærlighed med sig i bagagen, er det altså først i går, at de sagde ja til hinanden og blev mand og kone. Det fortæller Jacqueline Svane i et opslag på sin Instagram-profil, som du kan se her.

I 2003 fortalte Jacqueline Friis-Mikkelsen i et interview, som du kan læse her, at hun og Flemming Svane Nilsson ikke havde travlt med at udveksle ringe, og det mest af alt var parrets dengang 6-årige datter, Clara, som pressede på at kirkeklokkerne skulle ringe.

– Clara spørger tit, hvornår hun skal være brudepige. Det kommer vel nok en eller anden dag. Uden at vi er nået videre med det. Det er ikke noget, vi går vanvittigt meget op i. Det er mest Clara, der ser sig selv som sådan en Barbie-brudepige, fortalte Jacqueline Friis-Mikkelsen dengang i et interview med B.T. Du kan læse artiklen i sin fulde længde her.

Det er nok tvivlsomt, at nu 25-årige Clara Svane var stadset ud som Barbie-brudepige til sine forældres bryllup, men mon ikke at hun, sammen med sin ti år ældre halvsøster Isabel Friis-Mikkelsen, deltog i kærlighedsfejringen.

64-årige Jacqueline Svane har datteren Isabel Friis-Mikkelsen fra sit tidligere forhold med tv-manden Jarl Friis-Mikkelsen.

Datteren, Isabel Friis-Mikkelsen, er i dag gift med komiker Casper Christensen, og sammen har de givet Jacqueline Svane den stolte titel af mormor til sønnerne, Cooper og Jagger.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden