Lørdag, 11. december 2010 - af af Hanne Rask

Mød MAMMA-MIAs store stjerne

-Jeg synes, jeg er et smukt sted i mit liv. 42 er en fantastisk alder, siger Nicoline Siff Møller.
-Jeg synes, jeg er et smukt sted i mit liv. 42 er en fantastisk alder, siger Nicoline Siff Møller.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Nicoline Siff Møller spiller en hovedrolle i den danske musicalopsætning MAMMA-MIA.

Nicoline er begyndt at sige "ja", når hun vågner om morgenen, og det er der kommet gode resultater ud af. Ikke mindst glæde - og en hovedrolle i teaterforestillingen MAMMA MIA!

- Jeg er kommet dertil, hvor jeg har accepteret, at ting tager tid. Er man tålmodig, så sker der noget. Jeg har været der, hvor jeg har bekymret mig, om jeg nogensinde skulle møde den rigtige mand, og om jeg var god nok til mit arbejde og den slags, siger Nicoline Siff Møller, 42.

Nu har hun mødt den rigtige mand, og noget tyder også på, at hun er rigtig god til sit arbejde. I hvert fald fik hun ud af 500 ansøgere hovedrollen i den danske udgave af "MAMMA MIA!" Nu spiller hun for fulde huse hver aften i koncertsalen i Tivoli, og hun nyder at synge de populære ABBA-sange. De seneste 16 år har hun levet af at synge og spille teater, og alligevel kender kun de færreste Nicoline Siff Møller.

Takker sine forældre

- Mine forældre og jeg var en treenighed, og jeg er blevet slæbt rundt til så meget kunst og teater, siden jeg lå i min lift, fortæller Nicoline. Hendes mor var en af de første til at købe billet til "MAMMA MIA!" uden at vide, at hendes datter ville stå med hovedrollen, når forestillingen fik premiere.

- De er meget glade og stolte af mig, siger Nicoline, der nylig ringede til sine forældre for at takke dem for deres måde at være på.

- Jeg takkede for deres gode helbred. Jeg er så glad for, at de har det godt. Og jeg takkede dem for alt, hvad de har givet. Det krævede lidt tilløb. Det kan det jo godt gøre, hvis man skal sige til nogen, man elsker dem, smiler Nicoline Siff Møller.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden