Morten Krogh Jeppesen forsvarer Danmark i Mr. Universe Model 2011

Morten Krogh Jeppesen

Morten Krogh Jeppesen

Foto: Michael Rygaard
Morten Krogh Jeppesen er i øjeblikket i Den Dominikanske Republik for at forsvare Danmark i Mr. Universe Model 2011.

Hans syv år ældre storebror, Lars Krogh Jeppesen, har efter en lang karriere som professionel håndboldspiller - blandt andet på landsholdet - netop fået job som sports- og sponsorchef i Faaborg HK. 25-årige Morten Krogh Jeppesen vælger at kæmpe for sit land med helt andre virkemidler. Han er nemlig blevet valgt til at repræsentere Danmark ved Mr. Universe Model 2011.

Efter en flyrejse på 25 timer er han nu i Den Dominikanske Republik, hvor han frem til 14. maj kæmper for at vinde titlen. Morten er ny i modelverdenen, men Lisa Lents, der, som National Director Danmark, har været med til at vælge Morten, spår ham gode chancer.

-Morten har et godt internationalt look, han er stærk på billeder, og har en god udstråling. Jeg tror på, at Morten kan nå langt i Mr. Universe Model 2011, lyder den kompetente vurdering fra Lisa Lents.

Morten er snart færdiguddannet som folkeskolelærer - med tysk og idræt som linjefag - men hvis han kan leve af det, vil han gerne arbejde som professionel model.

Han er vokset op i Hvidovre - sammen med sin bror. De er begge meget sportsinteresserede, men har aldrig været konkurrenter. Morten har spillet fodbold, Lars håndbold - og da Morten var teenager boede Lars i Tyskland, hvor han spillede håndbold.

Familien betyder meget Model-Morten og både far og mor bakker op om hans deltagelse i modelkonkurrencen.

Den 14. er der finale og den 15. maj tager Morten hjem til Danmark. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden