Tirsdag, 1. oktober 2013 — af af Dorte Quist

21 års fynsk MGP-tørke er slut

Årets vinder af Det Internationale Melodi Grand Prix Emmeli de Forest sammen med Odenses borgmester Anker Boye.
Årets vinder af Det Internationale Melodi Grand Prix Emmeli de Forest sammen med Odenses borgmester Anker Boye.
Foto: Alex Tran
- Efter 21 års MGP-tørke er vi rigtig glade for at blive årets Grand Prix by og holde MGP igen her på Fyn, sagde Anker Boye tidligere i dag.

Odenses borgmester Anker Boye fik overrakt det officielle MGP diplom fra DR’s nye underholdningschef Rasmus Ladefoged ved et arrangement i dag i Odense Rådhus' smukke hal, fordi kommunen næste år bliver officiel MGP By 2014.

Odenses store hal Arena Fyn skal nemlig danne rammen om det danske Melodi Grand Prix lørdag 8. marts, og lørdagen efter 15. marts om børnenes MGP.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Med til at underholde ved receptionen var de to danske vindere af det internationale MGP, brødrene Jørgen og Noller Olsen, der sang deres vindersang fra år 2000, "Fly on the wings of love", samt sidste års vinder, Emmelie de Forest, som selvfølgelig sang sin "Only Teardrops".

- Efter 21 års MGP-tørke er vi rigtig glade for at blive årets Grand Prix by og holde MGP igen her på Fyn, sagde Anker Boye, da han fik overrakt prisen, og så bød han i øvrigt specielt velkommen til eleverne fra Munkebjergskolen, som også var inviteret til at overvære arrangementet.

- Vi er jo også lidt fynboer - vi er født på Fyn og boede her til vi var seks og 10 år - så vi er glade for at være hjemme, sagde Noller til publikum i rådhushallen, som foruden de inviterede gæster og børnene også talte mange af rådhusets ansatte, der var listede ind for at høre med på de velkendte sange.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden