Søndag, 27. juli 2014 - af af Helle Skram de Fries

25 år på Grøn Koncert: Jacob Haugaard blev rørt

Jacob blev overrasket og rørt, da alle de frivillige ved Grøn Koncert ønskede ham til lykke med jubilæet. Det er Jacob, som ligger i forgrunden.
Jacob blev overrasket og rørt, da alle de frivillige ved Grøn Koncert ønskede ham til lykke med jubilæet. Det er Jacob, som ligger i forgrunden.
Foto: Morten Rygaard/Grøn Koncert
700 frivillige overraskede Jacob før starten på søndagens Grøn Koncert i Valby

I 25 år har Jacob  Haugaard været med til at gøre Grøn Koncert til noget ganske særligt. Jacob Haugaard har selv mistet sin bonussøn Nicolai, der havde muskelsvind, så han ved alt om, hvor hårdt sygdommen kan ramme.

Alligevel har han gennem alle årene fundet smilet frem hos sig selv – og fået alle os andre til at smile med.

Før der blev lukket op for publikum til årets afslutningskoncert i dag i Valbyparken, mødte alle Grøn Koncerts 700 frivillige op på pladsen iført T-shirts med deres eget foto af Jacob Haugaard.

- Der fik jeg sgu en klump i halsen, erkendte den festlige entainer efterfølgende overfor BILLED-BLADET.

Og han tilføjede:

- Jeg er ikke god til at blive fejret, men det var meget rørende. Jeg har haft mange udfordringer i mit liv, men jeg er blevet gode venner med min skæbne..

Sammen med sine Grøn Koncert-venner glædede Jacob Haugaard sig over en flot og solrig afslutning på endnu en turné.

Men ferien har han allerede holdt.

- Ja, jeg var tre uger i Tyrkiet med min frue (Ilse Wilmot, red.), mens vores tre mopser, Frida, Bodil og Herman, blev passet herhjemme i Danmark. Det var dejligt at se dem igen – jeg elsker simpelthen de små hunde, lyder det fra 25-års jubilaren.

 Flere end 175.000 har besøgt årets koncerter, der har budt på musik af bl.a. Burhan G og Mads Langer. Dermed burde der være sikret endnu et solidt overskud til Muskelsvindsfondens arbejde.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden