Ærlig Julie Berthelsen: Bare jeg havde vidst dette

Julie Berthelsen

Julie Berthelsen

Foto: Martin Høien
Julie Berthelsen sætter fokus på et vigtigt budskab ved at dele en helt ærlig besked.

Julie Berthelsen har delt et helt ærligt og personligt opslag på sin Instagram-profil, hvor hun fortæller, hvad hun ville ønske, hun havde vidst som ung.

I det ærlige opslag, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele, skriver hun bl.a.:

”Bare jeg havde vidst... at der ikke er nogen grund til at forsvare mig ved at gøre mig selv ‘mindre’, når jeg klarede mig godt, eller når jeg var rigtig god til noget, når jeg havde succes, når jeg var flot og pæn, og når jeg havde det rigtig godt.”

Julie Berthelsen uddyber, at hun igennem sit voksne liv har bokset meget med, at hun har følt, hun blev nødt til at sætte sit eget lys under en skæppe, men at hun nu ved, at det er et problem, hvis misforstået ydmyghed holder en tilbage fra at gøre dét, man kan, og dét, man drømmer om.

Sig det højt

Baggrunden for Julie Berthelsens personlige Instagram-opslag er Psykiatrifondens indsats ”Sig det højt”, der sætter fokus på, at mange unge føler et stort pres for at præstere, men beholder de svære tanker indeni.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Hun skriver i sit opslag:

”Det er et led i Psykiatrifondens budskab til forældrene om, at vi skal hjælpe med at afkræfte de tanker, de unge går med om, at forældrene forventer perfektion, og at de skal klare sig godt på alle fronter. Sig det højt – tag snakken med dit barn – også selvom det er på vej til at blive voksent.”

Psykiatrifonden arbejder for at nedbryde det tabu og få flere unge til at åbne sig omkring dét, der er svært, og tale højt om det med andre.

Flere andre kendte personer har også valgt at dele det fine budskab med en ærlig tekst på deres Instagram-profiler bl.a. Dennis Knudsen, Annemette Voss og Jasmin Gabay.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden