Ærlige Søs Fenger savner en kæreste: Svært at finde kærligheden efter 60

Foto: Thomas Laursen
Søs Fenger fortæller ærligt i et nyt interview, at hun savner en, der kan give hende en lang krammer. Men hun oplever, at alder spænder ben for kærligheden.

I et interview i denne uges Alt for Damerne fortæller sangerinden bag hits som "Inderst inde", "Holder øje med dig" og "Du er", at hun har stort set alt, hvad hun kunne ønske sig.

Hun er taknemmelig over de mennesker, der er i hendes liv, men hun savner en kæreste. Og det er ikke fordi, hun ikke har forsøgt at møde en ny mand, men hun oplever, at jævnaldrende mænd er optaget. Mange af dem er blevet skilt fra deres første kone og har mødt en ny og yngre kvinde. Og det er uretfærdigt, synes hun.

- Forleden dag hørte jeg en kvinde sige, at ældre mænd bliver distingverede. De får gråsprængt hår, lidt tyngde og lidt alvor, de hviler godt i sig selv, og der er respekt om dem. Kvinder … De er bare lige til at smide i skraldespanden. De bliver forladt. Det er jo også derfor, at der er mange kvinder, der er så bange for at miste deres udseende, og som gerne vil have, at deres bryster stadig skal sidde oppe på skuldrene. Jeg synes, det er ret tarveligt, at det er sådan, men det er jungleloven, fortæller hun til ugebladet.

Søs Fenger var gift med Thomas Helmig fra 1986-1989, og siden fik hun en søn med den svenske guitarist Henrik Janson. Sønnen August Fenger Janson går under kunstnernavnet Eloc og er musikproducer og DJ.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden