Søndag, 30. april 2017 - af Stine Ramlyng

AFSLØRING: Kendt sanger skal spille Ole Henriksen i ny musical

Ole Henriksen
Foto: Lars Horn/BILLED-BLADET
Sanger Bryan Rice skal spille cremekongen Ole Henriksen i musicalen "I Love it - In concert!", der har premiere i efteråret. Det afslørede han søndag morgen i GO' morgen Danmark på TV 2.

Søndagsgæst i Go'morgen Danmark studiet, cremekongen og humørbomben Ole Henriksen, fik sig lidt af en overraskelse, da sanger Bryan Rice pludselig kom og satte sig i sofaen ved siden af ham under et interview med Heidi Frederikke Rasmussen.

Her kunne sangeren afsløre, at han har fået det ærefulde hverv, at spille Ole Henriksen i musicalen "I Love it - in concert", som handler om Ole Henriksens farverige og stormfulde liv. 

- Jeg er så beæret og begejstret. Du har talentet, du har hjertet, og du har stemmebåndet til det, sagde Ole Henriksen henvendt til Bryan Rice og uddelte spontant både kys, kram og high five til Bryan Rice, der blev bevæget af de smukke ord.

Bryan Rice har netop underskrevet kontrakten

- Jeg glæder mig helt vildt meget, jeg har netop underskrevet kontrakten i torsdags. Det er en stor udfordring, for det er en meget rørende historie, og det er meget vigtigt, at følelserne i sangene står forrest, sagde en tydeligt berørt Bryan Rice og kiggede over på sit idol, inden han fortsatte:

- Jeg har i mange år set op til Ole, han står som noget meget stærkt for mig. Jeg prøver i min hverdag at være et positivt tænkende menneske ligesom Ole, sagde han.

Premiere til efteråret

Ole Henriksen havde svært ved at holde begejstringen inde, da han fortalte om musicalen "I Love It", der får premiere til september.

- Sangene er så vildt imponerende. Det er 22 sange, der forbinder mit liv fra barnsben med alle de op- og nedture der har været. Og som jeg altid siger, har jeg levet et liv som en Martin Scorsese film, sagde humørbomben.

LÆS OGSÅ: Ole Henriksen: Jeg har haft mange nedture

Bryan Rice
Foto: Krestine Havemann/BILLED-BLADET

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden