22. jan. 2015
Af af Hanne Rask

Amin Jensen og kæresten fejrer 90-års fødselsdag

Camilla af Rosenborg og partileder Anders Samuelsen var med, da der blev holdt gangsterfest på Amager i anledning af Amin Jensen og kæresten Bente Dalsgaards 2 x 45-års fødselsdag.

I Tårnby Selskabslokaler på Amager ved København var der i fredags installeret kasinobord, så alle "gangster-gæster" efter middagen kunne prøve lykken ved rouletten.

81 udklædte fødselsdagsgæster var mødt op for at fejre komikeren Amin Jensen og hans kæreste gennem godt et år, Bente Dalsgaard, og det foregik i charleston-kjoler og gangster-outfit.

Parret havde nemlig inviteret til temafest i anledning af deres tilsammen 90-års fødselsdag.

Amin og jeg er festoriginaler

Bente Dalsgaard fyldte i fredags, og Amin Jensen torsdag den 22. januar. Blandt gæsterne var også de fleste af parrets i alt seks børn. Kun Bentes ældste søn manglede, men ellers var alle til stede for at fejre deres forældre.

Og det var en fornøjelig aften med familie og venner.

- Både Amin og jeg er nogle festoriginaler, så jeg ved, at det bliver en sjov aften, sagde Bente Dalsgaard til BILLED-BLADET, inden festen gik i gang.

Også komtesse Camilla af Rosenborg og Mikael Rosanes var med til festen - flot klædt ud i tøj lejet hos festtema.dk. Mikael havde sågar farvet håret sort for at virke ekstra gangsteragtig.

Læs mere om: