11. maj. 2021
Af John Lautrup

Anders og Marina Blichfeldt: Derfor ville han ikke have børn

Anders og Marina Blichfeldt
Anders og Marina Blichfeldt
Foto: Lars H. Laursen
Anders og Marina Blichfeldt var ikke helt enige om, hvilken slags familie de skulle opbygge.

Anders og Marina Blichfeldt gik til de samme fester på Allerød Gymnasium og har været sammen stort set lige siden. At de stadigvæk har det skønt med hinanden, som det tydeligt fremgår af deres medvirken i "Kendisfamilier" på TV 2 Charlie, var ikke givet fra starten.

Forsangeren i det hedengangne Big Fat Snake og hans kone gled ikke problemfrit ind i hinandens liv. De kommer fra vidt forskellige familiebaggrunde – Anders fra en lille og indadvendt familie, Marina fra en stor og udadvendt – og i starten var de mildest talt ikke enige om, hvilken familie de selv skulle bygge.

– Jeg ville gerne have en masse børn, og vi har fået fire. Så mit behov blev i den grad dækket. Men Anders ville helst ikke have børn, og det var faktisk et issue for os i starten. Jeg havde det sådan, at hvis vi skulle være sammen, så skulle vi have børn, fortæller Marina.

Anders bøjede sig og blev selvfølgelig så glad for at være far, at efternøleren Alma, 18 år, i højere grad var hans ønske end Marinas. Derudover har de sønnerne Thomas, 29 år, Jakob, 26 år, og Benjamin, 23 år.

– Da jeg var 19 år, ville jeg bare gerne ud at lave sjov og ballade og spille musik. Jeg ville have tid til at bare at køre derudad, forklarer Anders.

Læs stort dobbeltinterview med Anders og Marina Blichfeldt i BILLED-BLADET, som kan købes fra tirsdag den 11. maj.

Læs mere om: