6. jun. 2016
Af Juliane Olsen

Anna David hylder datteren på fødselsdagen

Anna David og Alba
Anna David og Alba
Foto: Krestine Havemann
Sangerinden Anna Davids lille datter Alba fylder fem år mandag, og det bliver selvfølgelig fejret på behørig vis.
Den 31-årige sangerinde Anna David kan mandag fejre, at hendes lille datter fylder fem år, og det skal selvfølgelig fejres. Anna David havde fredag på forhånd lagt et billede ud af sig selv og datteren på Facebook, så der var varmet godt op til den store dag. - Hun fylder fem år næste mandag!!, lød teksten til billedet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe. LÆS MERE: Anna David hjælper nødstedte børn

Alba elsker fest og farver

Dagen skal ifølge sangerinden forløbe stille og roligt, og her vil Alba modtage gaver og få serveret fødselsdagsmorgenmad. - Og så holder vi en stor fest i weekenden, som vi altid gør. Alba elsker fest og farver, siger Anna David til BILLED-BLADET. Sangerinden havde kun været kærester med Albas far i et halvt år, da hun i 2010 blev overrasket over, at hun ventede sit første barn.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Alba er ultimativ kærlighed

Rollen som mor har dog klædt Anna David særdeles godt, og hun skatter tydeligvis sin guldklump særdeles højt. - Det er 100 procent den ultimative kærlighed. Man kan aldrig elske nogen højere, tror jeg, sagde hun i 2011 til Alt for damerne. Faktisk er Alba så indtagende, at hun i 2013 stod model for børnetøjsmærket Royal Remix med stor succes.

Læs mere om: