Anna David viser sin dejlige datter

Anna David har selv lagt dette dejlige billede af sig selv og sin datter på nettet

Anna David har selv lagt dette dejlige billede af sig selv og sin datter på nettet

Foto: PRIVAT

Sangerinden viser sin lille Alba frem på Facebook

Søndag, 2. oktober 2011 - af Casper Nielsen

Sangerinden Anna David blev mor til lille Alba den 13. juni, og nu har hun på sin Facebook-side delagtiggjort alle i, hvordan lille Albas første tre måneder i livet er gået. Som det fremgår af billedet, har lille Alba vokset sig sund, stærk og køn.

- Det går rigtig godt. Det er, som jeg havde regnet med. Jeg havde troet, det ville være hårdere med søvnen og gråden, men hun er en rolig baby. Hun er en glad basse. En robust, lille pige, spiser hver tredje time, sover lang tid om natten, og hun skal først have mad efter fem timer om natten, fortæller Anna David til Starlounge, der har fået et eksklusivt mini-interview med den travle mor.

Efter Alba er kommet til verden, har Anna og kæresten, Christian Sørensens forhold også ændret sig.

- Jeg synes faktisk, man opbygger noget helt andet - en respekt for hinanden - når man har det ansvar. Vi har ikke været kærester så længe, så vi har skullet gå igennem den udvikling sammen. Men det har været positivt. Hvorvidt lille Alba skal døbes, er Anna David og Christian Sørensen dog ikke enige om.

Anna blev selv først døbt som 21-årig, da hun skulle stå fadder for sin nevø.

- Det ville være smukt. Jeg vil gerne have hende velsignet og have, at hun skal beskyttes helt overdrevent, siger Anna, der som ambassadør for kampagnen "Vores ansvar - Nej til vold mod børn!" har skrevet nummeret "Kun hjertet slår".