14. apr. 2011
Af af Helle Skram de Fries

Anne Dorte Michelsen: Børn skal have lov at vokse i fred

Anne Dorte Michelsen
Anne Dorte Michelsen
Foto: Krestine Havemann
Med rastløsheden som tro følgesvend har Anne Dorte Michelsen været langt omkring og markerer med sit nye album endnu en ny start.

Anne Dorte Michelsen er stolt af og glad for sit nye album, "Hvis du vidste", som markerer en ny start, selv om hun snart fylder 53. Som noget helt nyt har hun arbejdet sammen med Chief 1.

- Jeg blev ret overrasket, da Chief 1 ringede mig op og foreslog et samarbejde, vi kendte slet ikke hinanden. Men det var sjovt og spændende at få vores verdener til at mødes, og jeg er ovenud tilfreds med resultatet.

I disse tider, hvor det ene talentshow afløser det andet, glæder hun sig også over, at hendes forældre sagde nej, da hun som lille selv fik tilbud om at blive barnestjerne.

- Når man er lille, skal man ikke have lys på rødderne. Man skal have lov at vokse i fred, smiler hun stille.

Pladeaktuelle Anne Dorte er også selv forælder og har siden 1996 været gift med Carsten Kressner, der driver den professionelle skuespillerskole, Ophelia. Sammen har de to børn, Julius på otte og Søren på 13 - og Anne Dorte har så også datteren Julie på 24.

- Nogle gange er det da hårdt, når man kommer hjem med turbussen søndag eftermiddag og skal op igen mandag morgen. Men jeg elsker at have børn, og jeg har fået de børn, jeg behøver.

Læs mere om: