Fredag, 24. august 2012 - af af Malan Joensen

Anne Gadegaard frygtede hun havde fået kræft

Anne Gadegaard
Anne Gadegaard.
Foto: AOP
Sangerinden Anne Gadegaard opdagede en knude under armen og skyndte sig hen til lægen

Den tidligere MGP-stjerne Anne Gadegaard fik en stor forskrækkelse i denne uge, skriver hun på sin blog. Den 20-årige sangerinde, der har mistet både sin mor og mormor til kræft, fandt en lille, mistænkelig knude under den ene arm.

Anne Gadegaard havde været øm under armen i tre dage, og blev meget ked af det, da hun opdagede knuden. Hun begyndte med det samme at græde og ringede hurtigt til lægen.

- Grunden til, at jeg blev så bange er, at jeg mistede min mor til kræft for to år siden og min mormor mistede jeg til kræft for ikke ret længe siden. Så jeg mærker tit efter og har aldrig mærket noget før nu. Så jeg gik i total panik - også fordi jeg læste på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside at brystkræft er arvelig, skriver Anne Gadegaard og tilføjer:

- Men jeg tog til lægen og blev undersøgt og kunne gå derfra med et lille smil. Det viste sig bare at være en hævet kirtel på grund af barbering, og fordi man har svedt så meget i de her varme dage. Hun (lægen, red.) var hundrede procent sikker på, der ikke var andet end det. Nu giver jeg det lige 14 dage, og hvis det ikke er forsvundet til den tid, så vil jeg selvfølgelig undersøges. Men hold da op en træls morgen jeg fik med hjertebanken og en masse tårer og telefonopkald, slutter Anne Gadegaard.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden