Søndag, 31. oktober 2010 - af af Hanne Rask

Anne Herdorf rejser sig oven på nedturen

Anne Herdorf

Anne Herdorf

Foto: Birger Storm
Anne Herdorf har igen fået smilet tilbage på læben, og udgiver ny stjernespækket cd.

"Lad det swinge" hedder den cd Anne Herdorf, 43, netop har sendt på gaden.

Og at lade det swinge er lige det Anne Herdorf godt kunne tænke sig, efter at hun de sidste mange måneder har kæmpet sig igennem en gevaldig nedtur med en fyring fra sit job som sygeplejerske, depression og flere måneder uden tag over hovedet, fordi hun umiddelbart inden fyringen havde solgt sin lejlighed på Frederiksberg.

- Men nu lysner det, siger Anne Herdorf.

- Jeg mangler 15-20 procent, så er jeg tilbage på midterbanen. Jeg har fundet en lejlighed i Vanløse, så jeg føler, jeg er kommet hjem. Det var her, jeg boede, da jeg var gift med Jens (Krøyer, kapelmester, red.). Mine piger møder deres gamle børnehave-kammerater på gaden, og da jeg forleden var på posthuset, blev jeg budt velkommen hjem. Det er lidt som om, ringen er sluttet. Også fordi jeg nu sender en Grand Prix-cd på gaden. Det var jo med Grand Prix, det hele startede i sin tid. Nu kan det måske få mig lidt mere i gang med musikken igen, siger Anne Herdorf, der fik ændret sit liv, da hun i 1987 bare 18 år gammel vandt med "En lille melodi".

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

På sin nye plade synger hun duet med både Birthe Kjær, Keld og Hilda, Tommy Kenter, Dario Campeotto og ikke mindst Jørgen de Mylius.

- De er kollegaer og venner, som jeg skatter højt, og som jeg har gode minder med. Og ja, Mylle skulle lige overtales. Han er jo ikke kendt for at synge, men jeg ville så gerne have ham med på pladen. Det var ham, der opdagede mig i sin tid, slutter Anne, der med indspilningen af 13 gamle Grand Prix-sange håber at blive genopdaget.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden