Anne Herdorf for syg til Slager Parade

Anne Herdorf.

Anne Herdorf.

Foto: AOP
Anne Herdorf skulle have turneret med Dansk Slager Parade indtil 28. februar, men hun har meldt afbud til hele turnéen i sidste øjeblik.

Anne Herdorf skulle have været med Dansk Slager Parade på turné i hele Danmark fra Maribo til Struer.

Men "En lille melodi"-sangeren er syg og har meldt afbud i sidste øjeblik, skriver hende bookingbureau i en pressemeddelelse.

Stig Ulrichsen fra bureauet fortæller til BILLED-BLADET, at den tidligere Melodi Grand Prix-vinder ikke har fortalt, hvad hun fejler og har aflyst hele turnéen, der begynder på lørdag 16. januar og først slutter 28. februar.

Anne Herdorf holder pause fra revylivet

Anne Herdorf var rørt til tårer, da hun i august modtog Årets Dirch og dermed vandt titlen som Årets Revykunstner. 

Selv om hun elsker at stå på revyscenen, valgte at tage en pause fra revylivet i år og har takkede nej til flere tilbud.

– Det er for, at jeg kan opretholde gejsten og energien. Så nu bliver jeg nødt til at pakke mig væk og blive motiveret et sted og få ny energi, sagde hun til BILLED-BLADET dengang.

Hun valgte dog at sige ja til Slager Paraden, som hun har turneret med før. Senest i 2013.

Afløser Anne Herdorf

Med kort varsel har Walkers-forsangeren Torben Lendager sagt ja til at medvirke i Dansk Slager Parade.

Han er manden bag hits som "Kære lille mormor" og "Hallo Hallo", og Anne Herdorfs afbud har også givet plads til Anne-Mette Rix.

Udover disse to nye ansigter, består holdet af visesangeren Peter Vesth, Grand Prix-vinderen Lise Haavik samt Dario Campeotto, harmonikaspilleren Kristian Rusbjerg og orkestret Klaus & Servants.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden