Tirsdag, 20. oktober 2015 — af af Casper Nielsen

Anne Herdorf tager på slager-turné

foto: AOP
Sangerinden Anne Herdorf har sagt ja til at tage på landevejen med bl.a. Dario Campeotto og Lise Haavik og fejre dansktoppen på en ny stor slagerparade-turné.

Anne Herdorf skal atter løfte det musikalske humør over hele landet. Sammen med nogle af Danmark bedste schlagernavne tager hun ud på landevejene til januar og februar næste år for at spille op med alle de elskede dansktopnumre.

Med sig har hun både Dario Campeotto, Lise Haavik, Peter Vesth, harmonikaspilleren Kristian Rusbjerg og Klaus and Servants.

Hidtil har over 200.000 publikummer haft fornøjelsen af showet, siden det begyndte.

- Den første turné var i 1997, dengang med bl.a. Tommy Seebach, Susanne Lana og Jodle Birge. I starten blev kaldt Slager-Parade, nogle år senere blev det til titlen Dansk Slager Parade, siger Stig Ulrichsen, der står bag showet.

Anne Herdorf fortsætter, hvor andre slap

- Igennem årene har mange andre store navne som Dorthe Kollo, Torben Lendager, Bjørn Tidmand, Lis & Per, Susanne Lana, Richard Ragnvald, Kirsten Siggaard, Anne Herdorf, Dario Campeotto, Kisser & Søren og Teddy Edelmann også optrådt i Dansk Slager Parade.

- For os er det vigtigt at turneen hele tiden udvikler sig og giver publikum nye oplevelser, både de sange som vi forventer, altså kunstnernes egne originale hits, men også sange og indslag, som vi genkender fra gamle dage.

Herdorf og co. slår de første toner på den 16. januar på Hejse Kro i Fredericia, og så fortsætter turneen ellers til den 28'ende februar, hvor der rundes af i Randers.

Læs også: Da Anne Herdorf blev Årets Dirch

Anne Herdorf med sine musikalske kolleger - klar til at sprede humør i Danmark

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden