13. feb. 2013
Af af Helle Skram de Fries

Anne Linnet bliver stylet af kæresten

Tessa og Anne Linnet
Tessa og Anne Linnet
Foto: AOP
"X Factor"-dommeren inddrager familien i succes-programmet. Både Anne Linnets kone og hendes ældste søn er med i forløbet.

Anne Linnets kone, Tessa Franck Linnet, er stylist, og i hele "X Factor" forløbet er hun kvinden bag Anne Linnets look.

- Ja, Tessa er stylist på mig, og min søn Marcus er min hjælpecoach, så vi holder det inden for familien, fortæller Anne Linnet med et smil til BILLED-BLADET.

Ud over at have to topprofessionelle folk med sig, betyder det også, at der er fuld opbakning i baglandet.

- Absolut, og vi får da snakket en masse "X Factor" derhjemme.

Anne Linnet er vild med sin placering ved "X Factor"s dommerpanel og er ikke spor ked af, hun trak den svære gruppekategori.

- Jeg har fået strikket tre virkelig gode grupper sammen. Jeg går meget efter klangen, og mine grupper klinger fantastisk godt sammen.

Anne Linnet er ikke et sekund i tvivl om, at hendes deltagere nok skal klare sig fremragende. Op til første liveshow har hun derfor ikke talt med dem om, hvordan de skal takle den situation at blive sendt ud af showet.

- Det bliver ikke nødvendigt, forsikrer Anne Linnet med et glimt i øjet.

Men ingen tvivl om, at Anne nok skal være der for dem, hvis uheldet skulle være ude.

- De har jo alle prøvet at blive valgt fra, da de stillede op som solister. Mange i det her samfund oplever mange gange at blive valgt fra - og det behøver ikke betyde, at man ikke er god til noget. Jeg har jo netop vist dem, at man kan blive samlet op og blive god i en anden sammenhæng.

Læs mere om: