Anne Linnet: Derfor bor vi hver for sig

Anne Linnet og Tessa Franck

Anne Linnet og Tessa Franck

Foto: Krestine Havemann
Anne Linnet og den 34 år yngre Tessa Franck indgik registreret partnerskab i 2010. De har fået to børn sammen. Men de er endt med at flytte fra hinanden.

Her fortæller Anne Linnet, hvorfor de valgte at bo hver for sig

Da Anne Linnet, der har 26 soloudgivelser bag sig, ligesom hun har skrevet en lang række klassikere, som mange danskere kan synge med på, i 2010 indgik i registreret partnerskab med den væsentligt yngre Tessa Franck skabte det en masse opmærksomhed.

Det samme skete da Tessa Franck fødte parrets to børn – Isolde og Nemo. Og i december sidste år, var der igen fokus på familien, der ud over Anne Linnet, Tessa Franck, Isolde og Nemo også består af Anne Linnets tre biologiske børn og to som, Anne Linnet har adopteret fra Rumænien.

Vi ses stadig

Parret valgte nemlig at gå fra hinanden, hvilket betyder at Anne Linnet ikke længere bor sammen med sine to yngste børn og deres mor.

- Hvis hverdagen er bedst for børnene, når man bor hver for sig, så skal man bo hver for sig, forklarer Anne Linnet til SØNDAG og tilføjer:

- Men vi ses stadig.

Jeg elsker at være, hvor jeg er nu

Og det kan godt være, at hendes liv, også kærlighedsliv ja, går op og ned, men hun kan godt lide det, altså livet, som det er lige nu, siger hun.

- Jeg elsker at være her, hvor jeg er nu. Og nej, det er ikke bare noget, vi skal sige, når vi kommer op i en vis alder for at bekræfte hinanden i, at det ikke er så slemt at blive ældre. Jeg elsker at være her, hvor jeg er. Virkelig, understreger hun.

Læs også:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden