30. jul. 2013
Af Hanne Rask

Anne Linnet fylder 60

Anne Linnet 60-års fødselsdag
Anne Linnet
Foto: AOP
Anne Linnet er stadig ung med de unge -og nybagt mor. I dag fylder hun 60.

Hun er nybagt mor til lille Nemo, der kom til verden i april. Alt i alt er hun mor til syv. Hun er stadig aktuel på musikscenen og på TV, og sidste år fik vi et helt særligt indblik i hendes begivenhedsrige liv, da hun udgav erindringsbogen "Testamentet", der blandt andet afslørede hendes utallige seksuelle forhold til kvinder -ikke mindst til kendte kvinder.

I dag fylder hun 60. Anne Linnet. Og jo, hun er her i høj grad stadig! Senest gjorde hun sig bemærket som dommer i X Faktor, hvor hun kæmpede en indædt kamp for at bringe sit mere eller mindre talentløse boyband, Wasteland, til finalen. For hun har vinderinstinkt den brave jyde, og måske ikke mindst derfor er hun her stadig, som hun har været det i mange, mange år.

Vil Anne Linnet noget, så vil hun det, og så går hun efter det. Det gælder i kærlighed, hvor hun har været vidt omkring både blandt mænd og kvinder, og det gælder musikalsk, hvor hun startede sin karriere på det jyske musikkonservatorium og siden blev en del af 70´ernes Shit og Chanel, 80´ernes Anne Linnet Band over Marquis de Sade og siden til en storslået solo-karriere samtidig med hun som forretningskvinde har haft eget pladeselskab, været ejer af jazzhuset Montmartre i København og i det hele taget har haft succes med det meste af det, hun har rørt ved, uanset genre.

I dag kan hun fejre med hele med sin store familie, der tæller tre voksne børn, to rumænske adoptivbørn, to små-børn, samt en række børnebørn og ikke mindst Anne Linnets unge smukke kærlighed, 26-årige Tessa Franck.

Læs mere om: