25. apr. 2018
Af Niels Burgos

Anne, Sanne og Lis slår alle rekorder

Sanne Salomonsen, Anne Linnet, Lis Sørensen
Sanne Salomonsen, Anne Linnet, Lis Sørensen
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Danskerne er vilde med de tre musik-legender. Nu åbnes der for billetsalg til to ekstra koncerter.

Succesen er hjemme, længe inden Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen er begyndt at pakke kufferterne til deres genforeningstur. Efterspørgslen på billetterne er så massiv, at der allerede nu er åbnet for to ekstra koncerter til Anne, Sanne og Lis-touren i 2019.

Af arrangøren”Live Nations” hjemmeside fremgår det, at der lørdag den 18. maj 2019 er ekstra koncert i Ceres Arena i Aarhus, og den 1. juni 2019 er der ekstra koncert i Royal Arena i København.

Skal man sikre sig en billet til de eftertragtede koncerter, så der det torsdag kl. 10.00, man skal være klar ved tasterne.

Her sættes billetterne nemlig til salg på ticketmaster.dk, og der er så også stadig billetter til koncerterne i Gigantium Aalborg og Jyske Bank Boxen i Herning. Hvis også de to ekstra koncerter bliver udsolgt, vil Anne Sanne og Lis have solgt i alt 65.000 biletter - og iflg. Ekstra Bladet gør det deres koncert til en af de bedst sælgende nogen sinde.

Mange gode minder

Det er kun en måneds tid siden, det blev annonceret, at tre populære damer, har besluttet sig for at drage på en re-union tur i 2019.

Dermed har de uden tvivl trykket på nostalgi-knappen hos mange af de fans, der har haft Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen som lyd-tapet til deres ungdom – ikke mindst i 1980’erne med ”Anne Linnet Band”.

Alle tre har de senere haft deres egne flotte solokarrierer.

Med i Toppen af poppen

De har også på andre måder været synlige for deres fans. Både Anne Linnet og Sanne Salomonsen har deltaget i TV 2’s populære ”Toppen af Poppen” – og i næste sæson deltager Lis Sørensen i programmet.

Anne Linnet har også være dommer i "X Factor" – og i den seneste sæson sad Sanne Salomonsen med ved dommerpanelet.

Den massive efterspørgsel på koncertbilletterne til næste års turné viser med alt tydelighed, at trekløveret Anne, Sanne og Lis stadig har en trofast fanskare i hele landet.

Indtil koncerterne kan I nyde dette skønne galleri:

GALLERI: Sanne Salomonsens liv

Læs mere om: