Annette Heick: Nu vil jeg have vaskebræt

Annette Heick

Annette Heick

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Sangerinden har allieret sig med en personlig træner og er ferm med hulahopringen.

Annette Heick har altid fuld fart på og sørger for at holde sig i form. Hun løber en halv time hver dag, og for en måned siden begyndte hun at gå mere seriøst til værks med et tre måneders træningsprogram, fortæller hun til Magasinet Sundhed. Programmet består af syv minutters daglige øvelser hjemme, samtidig med at hun fokuserer på kosten.

- Det er ikke nok for mig at have en okay puls – nu går jeg efter vaskebrættet, siger Annette Heick, som har allieret sig med en personlig træner for at føle sig forpligtet.

- Jeg skal love nogen noget, det er ikke nok, jeg kun lover mig selv det. Det skal holdes lige op i ansigtet på mig. Og det er ikke fordi, jeg ikke har selvdisciplin, for det har jeg. Men når jeg laver min prioriteringsliste for, hvad jeg skal og bør om dagen, så ligger jeg selv – det, der vedrører mig – uhyggeligt langt nede på den liste. Dernede, hvor de fleste vil sige, at det ikke er sundt. Nu har jeg forpligtet mig på at få rykket mig op på listen, forklarer Annette Heick.

Når sangerinden skal træne for sjov, henter hun hulahopringen.

- Jeg har altid været god til hulahopring, og når den først kører, kan jeg faktisk slappe af i det. Det er ikke noget, der giver mavemuskler, men det er helt sikkert godt for taljen, og den sætter gang i blodcirkulationen. Hjemme kan jeg stå og svinge med den en kvarter den ene vej og et kvarter den anden, mens jeg ser fjernsyn. Helt ubesværet. Jeg tror, jeg er skabt til hulahopring, fortæller Annette.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden