1. apr. 2014
Af Dorte Quist

Annette Heick: Robbie Williams er inspirerende

Annette Heick.
Annette Heick.
Foto: AOP
Annette Heick er en af de kvinder, der går til mange boyband-koncerter.

Samme uge som det europæiske Melodi Grand Prix løber af stablen i København, er der også dømt Boyband-uge i Danmark. Justin Timberlake fra N'Sync optræder i Parken 6. maj, New Kids On The Block spiller i Falkoner Salen 8. maj, og Robbie Williams, der var medlem af Take That i sin tid, har koncert i Boxen i Herning 10. og 11. maj. Og Annette Heick er en af dem, der er glade for de gamle boyband-medlemmer, fortæller hun i BT.

- Det er ikke bare et nostalgi-trip. Robbie Williams er en gudsbenået entertainer. Han er vildt inspirerende at opleve. Han er jo ikke verdens bedste sanger teknisk, men han har charme, personlighed og humoristisk sans, som jeg ikke kan stå for. Musikken er fed, men det er lige før, at den er sekundær, siger Annette Heick.

Skal til Robbie Williams-koncert

På grund af engagementer i forbindelse med det europæiske Melodi Grand Prix skal hun kun til Robbie Williams koncert søndag 11. maj.

- Meget af det, der gør en koncert til noget særligt, er, at når de bliver personlige. Det kan være meget rørende at være til - som Take That-koncerten, hvor Robbie Williams kommer ind. Vi vil gerne fornemme tilgivelsen. Alle i publikum ved, at der har været virkelig, virkelig ondt blod mellem Robbie Williams og Gary Barlow, og nu bliver de genforenet. Og det er en rar følelse. Det er selvfølgelig vildt iscenesat, og det ved vi godt allesammen, men vi føler alligvevel, at de giver noget af sig selv, fortæller Annette Heick.

Læs mere om: