3. jan. 2014
Af Lisbeth Grube

Annette Heick: Slap heldigt fra husbrand

annette heick
Annette Heick.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Nytårsaften gik der ild i familiens varmeskab, mens ingen var hjemme. Lykkeligvis bredte branden sig ikke.

Annette Heick og hendes familie er sprunget ind i det nye år med en slem forskrækkelse. Nytårsaften blev der fyret op under hjemmet i Malmø på værst tænkelig vis.

- Vi havde husbrand! Det kunne være endt helt galt - men det gjorde det heldigvis ikke, siger en lettet Annette til BILLED-BLADET.

I juledagene havde familien haft problemer med strømmen, og nytårsaften gik lyset nok en gang. Annette var væk på job, men hendes mand fik skiftet sikringerne, inden han selv forlod huset.

- Da jeg kom hjem nytårsdag, lugtede der virkelig, virkelig brændt. En voldsom lugt af brændt plastik. Elektrikeren kom så hurtigt, det kunne lade sig gøre 2. januar, og da han fik åbnet ind til varmeskabet, var det hele smeltet sammen og sodet. Ledningerne var brændt, og elektrikeren sagde rent ud: ”Det er et under, at flammerne ikke har fået fat i isoleringen, for så var huset brændt”, fortæller Annette.

Med andre ord begyndte 2014 med held i uheld for familien Heick, der nu afventer en melding om, hvorvidt fyret skal skiftes ud.

- Alt er slukket, så her er koldt. Jeg har aldrig smidt så meget brænde i pejsen, men vi har det godt alle sammen, siger Annette.

https://imgix.billedbladet.dk/annette-heick-husbrand_instagram.jpg
Foto: Privat

Læs mere om: